Customized Communications Since 1986

Vill du vara med och påverka framtidens satellit- och fiberkommunikation?

 

Swedish Microwave AB (SMW) i Motala erbjuder spännande och utmanande möjligheter för dig som är RF/mikrovågsingenjör. Du arbetar tillsammans med utvecklingschefen och gillar högteknologiska utmaningar. Just nu lägger vi en hel del fokus på kombinationen Mikrovåg/RF- och Fiber-teknik som vi ser har en intressant framtidspotential.

Då vi har hela produktions- & försäljningsprocessen i huset arbetar du i tätt samarbete med produktion och marknad för att hjälpa våra kunder att utveckla och förbättra deras egna komplexa system. Här är den sociala kompentensen viktig, att vara utåtriktad och kunna ta egna initiativ. Mycket av arbetet är på internationell nivå så goda kunskaper i både svenska och engelska är en förutsättning för att kunna lösa arbetsuppgifterna på ett bra sätt.

work on smw.se

Vi söker dig som är nyexaminerad civilingenjör eller erfaren ingenjör inom design av RF/mikrovågselektronik. Du kanske har arbetat med länkbudgetar, kretsscheman och/eller analog kretskortsdesign. Även arbete med mätning och verifiering av prototyper och färdiga produkter är relevant erfarenhet.

Swedish Microwave är en stabil “må bra” arbetsgivare med bra sammanhållning och korta kommunikations- och beslutsvägar.
Med Motala som hemort har du alltid nära till naturen i en kommun med bra boende och förutsättningar för ett skönt liv för både vuxna och barn.

Urvalet sker löpande så sök tjänsten snarast genom att skicka din ansökan till support@smw.se . Märk ansökan ”RF-ingenjör”. För mer information, vänligen kontakta Utvecklingschef Mats Holm på telefon +46 141 21 61 36 eller via e-mail mats.holm@smw.se

Med rötterna i svensk radio- och TV-industri grundades Swedish Microwave AB (SMW) i Motala 1986. Vi är Europas äldsta tillverkare av mikrovågshuvuden (LNB – Low Noise Blockdownconverters) för satellitmottagning och är idag en av världens ledande tillverkare av professionella produkter för satellitmottagning. Företagets ”all-in-house” koncept med allt från utveckling till försäljning i huset är framgångsrikt, vi har hittills exporterat till 127 länder och 98 % av produkterna går på export. Swedish Microwave har 17 anställda. Mer information om företaget finns på www.smw.se

Back to Top
SMW is a leading manufacturer of professional LNBs for the satellite market. We have helped customer in more than 128 countries.
Pls meet us: 14-16 Jan 2018 at Cabsat Dubai. Please contact us at info@smw.se to arrange a meeting.